CARA NAK LAJUKAN INTERNET (HD) (CELCOM,MAXIS BROADBAND)

SINGGAH KAT PAGES NIE UNTUK TAHU LEBIH BANYAK INFO http://www.facebook.com/TerusMajuDalamDuniaKomputer Terima kasih kerana tonton video ini…:)))) lagu : ht…

Start your online business with JomNiaga as I am now. Sell your own digital or physical products. Promote existing products as an affiliate to earn extra money. Signup free now (for Malaysian only)

13 Comments

  • Reply September 10, 2013

    ezani ezanie

    kalau dah buat ni cam ner nak kembali kepada asal balik..

  • Reply September 10, 2013

    pengamputt

    utk mobile@ tab2 7.0 dan Galaxy Ace 2 GT18160 ade problem nak pakai maxis kerana maxis tak ade apn setting untuk nya.. camne nak settle?

  • Reply September 10, 2013

    MuSaNG MeRaH

    bro,digi pun boleh…

  • Reply September 10, 2013

    myoperamini

    tbaik bro…

  • Reply September 10, 2013

    Zashi Fie

    Digi takde ker?
    

  • Reply September 10, 2013

    JeevSi Kelana

    thanx . . .working for me!!

  • Reply September 10, 2013

    MuSaNG MeRaH

    ambik kt kamu search tu…

  • Reply September 10, 2013

    MuSaNG MeRaH

    amek ip kamu la…

  • Reply September 10, 2013

    ala makk

    ip adres nak amek yg na?

  • Reply September 10, 2013

    Muhammad Azroi

    you have a good video

  • Reply September 10, 2013

    MuSaNG MeRaH

    ade! nnti sye ltak video lain….:)))

  • Reply September 10, 2013

    MuSaNG MeRaH

    try lh dlu…klu tk jdi try lgi…..:)))))

  • Reply September 10, 2013

    cristiano amir

    btul boleh ke nie?? xde efek lain???

Leave a Reply


− two = 5