Revslider Fatal error Uncaught Error

Sekiranya anda telah mengemas kini versi PHP anda ke 7+, anda mungkin menyedari Revslider anda tidak berfungsi lagi atau anda tidak lagi boleh log masuk ke papan pemuka pentadbir anda dengan hanya skrin putih yang dipaparkan. Atau anda pernah melalui migrasi laman web, yang mungkin menjalankan versi plugin yang lebih lama. Ini digabungkan dengan sekumpulan tema sehingga anda mungkin tidak menyedari bahawa anda menjalankannya.

Saya boleh mengakses laman web awam. Tetapi papan pemuka tidak ada cara untuk memasukkan papan pemuka pentadbir laman web, kerana kesalahan pemalam revslider. Bagaimana saya boleh memperbaikinya?

Bagaimana untuk menunjukkan Revslider fatal error uncaught error

Anda ingin melihat apa ralatnya, anda boleh FTP ke dalam pemasangan WordPress anda (atau gunakan Pengurus Fail jika pada pelayan cPanel), buka “wp-config.php” dan tukar baris ini:

define(‘WP_DEBUG’, false);

kepada

define(‘WP_DEBUG’, true);

Selepas melakukan perkara di atas, anda boleh menyegar semula halaman putih kosong dalam pelayar anda dan anda akan melihat ralat seperti yang ditunjukkan di bawah. Atau anda boleh memerhati log, ia akan menunjukkan ralat menuding ke pemalam Revslider:

PHP Fatal error:  Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /wp-content/plugins/revslider/includes/framework/base-admin.class.php:141

Sila ambil perhatian: Jika anda menghidupkan nyahpepijat dalam ‘wp-config.php’, pastikan anda menukarnya kembali kepada palsu selepas semua telah ditetapkan.

Cara Membaiki Revslider fatal error uncaught error

Pergi ke Folder pemasangan wordpress anda dengan klien FTP kegemaran anda dan cari folder plugin revslider di dalam wp-content/plugins. Alihkan folder plugin revslider ke tempat lain pada pelayan anda. Ini akan lumpuhkan plugin Revslider. Membeli dan memasang salinan terkini plugin yang terdapat di sini: https://revolution.themepunch.com/

Walau bagaimanapun, kemungkinan besar revslider tidak menyokong versi PHP anda. secara amnya beberapa skripnya hanya disokong oleh PHP 7 , tetapi tidak dalam PHP 5.x.

Anda boleh menggunakan  [] daripada array(), anda perlu membuka sama ada…

wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/base_admin.class.php

atau

wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/base-admin.class.php

dan tukar daripada

private static $arrMetaBoxes = '';

kepada

private static $arrMetaBoxes = array();

Cara yang lebih mudah, pergi ke panel hosting anda atau hubungi tuan rumah anda untuk mengemas kini PHP ke PHP 7 atau gunakan plugin slider yang lain.

Sekiranya anda mengalami sebarang masalah lain dengan laman WordPress anda atau hanya mahu pemeriksaan konfigurasi anda, kami sedia membantu!

You may also like...